Leertraject Omgevingswet: slotbijeenkomst

Graag nodigen we je uit voor de slotbijeenkomst van het Democratic Challenge leertraject omgevingswet, waarbij we de uitkomsten van het leertraject graag met je delen. De slotbijeenkomst vindt plaats op 30 november van 14:00 tot 17:00 in Zaalverhuur 7 te Utrecht.

Terugblik op het leertraject
Samen met de VNG en programma Aan de slag met de omgevingswet zijn we vorig jaar van start gegaan door zeven initiatiefnemers en gemeenten te zoeken die al bezig waren met experimenteren met de omgevingswet in de eigen gemeente. De eis voor deelname was dat zowel de initiatiefnemer als de gemeente zou deelnemen aan het traject, zodat we kunnen leren van nieuwe vormen van samenwerking en participatie tussen beiden. Peter van Rooy heeft jarenlange ervaring met gebiedsontwikkeling en trad hierbij op als kennismakelaar. Het afgelopen jaar zijn er maatwerksessies gehouden op locatie en hebben we twee grotere bijeenkomsten georganiseerd waarbij de casussen van en met elkaar konden leren.

Oogstbijeenkomst
Na dit jaar hebben we de eerste lessen kunnen “oogsten” en die delen we graag op 30 november.
Peter van Rooy zal de presentatie verzorgen. Alle casussen zijn uiteraard aanwezig om vragen te beantwoorden en toelichting te geven. Wethouder Mary Ann Schreurs zal, vanuit eigen ervaring, een inspirerend verhaal vertellen.

Praktische informatie
Locatie:
Zaalverhuur 7, Boothstraat 7 in Utrecht

Tijden:
13:30 – 14:00 Inloop
14:00 – 15:00 Presentatie
15:00 – 16:00 Praktijken
16:00 – 16:30 Verhaal van Mary Ann Scheurs
16:30 – 17:00 Afsluiting en borrel

Aanmelden:
Meld je aan via: info@democraticchallenge.nl

We hopen je de 30ste te mogen verwelkomen!